Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hoe Run Ik Een Restaurant?

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

71,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Hoe Run Ik Een Restaurant?
Hoe Run Ik Een Restaurant?
Als nieuw
71,90
604800099
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789089311559
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
224

Waar gaat het over?

Na een jarenlange ervaring als als management-adviseur voor zaakvoerders van restaurants, goot Peter De Prins zijn expertise in een boek. ‘Hoe run ik een restaurant?’ is een handige gids die bezielde vakmensen doorheen de praktische rompslomp van het opstarten van en restaurant loodst.  Komen aan bod: personeelsbeleid, het omgaan met klanten, het leren werken met financiële resultaten, het leren streven naar duidelijke doelstellingen... Een naslagwerk dat helpt om de prachtige kunst van restauranthouder nog tot een groter succes te maken.

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
12,30
M.I. Harrison
Organisatiediagnose
40% korting
6,50
nog 1 op voorraad
71,90
nog 1 op voorraad
14,00
Laura Day
Intuïtie
nog 1 op voorraad
6,00
nog 1 op voorraad
12,30
M.I. Harrison
Organisatiediagnose
40% korting
6,50
nog 1 op voorraad
71,90
nog 1 op voorraad
14,00
Laura Day
Intuïtie
nog 1 op voorraad
6,00