Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het chocoladeboek

Een passie voor chocolade
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789065905918
Bindwijze
Hardcover , Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Jaar van uitgifte
1993
Aantal pagina's
175

Waar gaat het over?

: Een passie voor chocolade // Angélique Schmeinck - sous-chef van restaurant ?De Kromme Dissel? te Heelsum - reikt met haar geraffineerde, originele recepten de mogelijkheid aan om nu ook in eigen keuken de heerlijkste chocolade-delicatessen te bereiden.Het chocoladeboek biedt bekende en onbekende recepten van bonbons, truffels, cakes, taarten, schuimgebak, chocoladedesserts en van verschillende teatime-lekkernijen.Al die verfijnde lekkernijen zijn eenvoudig te bereiden, dank zij de overzichtelijke opzet van het boek, de uitvoerige informatie over ingrediënten en keukenmaterialen en de gehanteerde stap-voor-stap uitleg.Het chocoladeboek is een schitterende uitgave die volledig recht doet aan de ?godenspijs? die chocolade van oudsher is. // Recensie(s) :Dit mooi verzorgde boek geeft korte informatie over de herkomst en ontdekking van cacaoboon en de verwerking ervan tot chocolade. Daarna de verschillende chocoladesoorten die in de keuken worden gebruikt, het smelten en een overzicht van de benodigde keukenuitrusting. Tips voor het goed verwerken van de diverse ingrediënten worden gevolgd door recepten voor bonbons, petitfours, cakesoorten, taartjes, schuimgebak, chocoladeijs, chocoladedesserts. Hierna het garneren en een register op soort lekkernij. De auteur die als sous-chef in een restaurant werkzaam is, richt zich met deze inspirerende uitgave vooral tot de huiskok en de hobbykok die al wat ervaring hebben opgedaan in het betere patisserie- en bonbonwerk. Goed bruikbaar naast bijv. Fijne koekjes en bonbons (a.i. 91-25-060-9) en Smith, Beverly Sutherland, Chocolade en gebak (a.i. 93-03-188-2) die beide werkfoto's tonen en meer voor beginners bedoeld zijn. Goede aanvulling voor grotere collecties.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
10,85
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
10,85

Anderen bekeken ook

5,25
Dennis van den Buijs
Wijn
18,00
Daniëlle van Loon
Chocolade
40% korting
9.999,00 4,50
Angelique Schmeink
Le grand dessert
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Ophélie Neiman
Wijnkenner word je zo
Geef me een seintje