• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek Vis Schelp En Schaaldieren

Auteur Onbekend
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789080660458
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Uitgeverij HBG
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

De tijd dat veel voedsel uit zee voor een habbekrats te koop was, ligt achter ons. Het in rap tempo leegvissen van grote delen van zeeën en oceanen en het snel afnemen van veel populaties heeft vooral de inkoopprijs van populaire consumptiesoorten - mosselen, kabeljauw, schol, zelfs 'katvisjes' als schelvis en wijting - gestaag doen stijgen. Daar heeft overigens ook de notie bij de consument toe bijgedragen dat voedsel uit zee door de bank genomen gezonder is dan veel andere dierlijke producten. Het schaarser worden van de meest gewilde consumptiesoorten heeft één pluspunt: het heeft geleid tot een groeiende belangstelling van handel, horeca en klant voor (wilde en gekweekte) soorten waarvan velen tot voor kort het bestaan niet eens vermoedden. 'Handboek vis, schelp- en schaaldieren' is dan ook in de eerste plaats een nagenoeg volledige verkenning van dit voor velen nieuwe assortiment uit de schatkamers van het zoete en zoute water.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
4=3 actie
6,50
4=3 actie
4,75
Jacques Hermus
Beet!
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Michael Kahlstadt, Ranier Korn
Hengelsport
sorry, niet op voorraad