• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek snijtechnieken

Voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren
Auteur Lyn Hall
Maak tweedehands je eerste keus
3+1 actie

11,70

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Handboek snijtechnieken
Handboek snijtechnieken
Beetje gebruikt
11,70
10000264959
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789059565838
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Park Uitgevers
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
224

Waar gaat het over?

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
3+1 actie
9,50
3+1 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
3+1 actie
5,70
Voedingscentrum
Gezond afvallen
3+1 actie
14,00
Voedingscentrum
Gezond afvallen
3+1 actie
12,40
3+1 actie
9,50
3+1 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
3+1 actie
5,70
Voedingscentrum
Gezond afvallen
3+1 actie
14,00
Voedingscentrum
Gezond afvallen
3+1 actie
12,40

Anderen bekeken ook

T. Cambré
Verftechnieken
25% korting
3+1 actie
5,25
Pansy Alexander-Potter
Nail art
3+1 actie
21,45
3+1 actie
17,00