• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek inmaken

Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney , met meer dan 150 verukkelijke recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar

29,60

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Handboek inmaken
Handboek inmaken
Als nieuw
29,60
10000136795
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048303045
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina's
262

Waar gaat het over?

Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.

Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.

Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat.
Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
23,55
20,05
Christian Weij
Verrot lekker
65,40
Christian Weij
Verrot lekker
63,50
Catherine Atkinson
Handboek inmaken
29,60
23,55
20,05
Christian Weij
Verrot lekker
65,40
Christian Weij
Verrot lekker
63,50
Catherine Atkinson
Handboek inmaken
29,60