• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Gescheiden wat nu ?

80 recepten voor eiwitten en eidooiers
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789059562073
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina's
128

Waar gaat het over?

Van advocaat tot zoutkorst
Scheiden betekent niet altijd lijden. Het is helemaal niet nodig dat eidooiers die over zijn na het maken van amandelkrullen, of eiwitten die overblijven na het bereiden van cr brul roemloos door de gootsteen verdwijnen. Met een paar simpele ingrepen veranderen ze in iets heerlijks.
Dit kookboek doet een overzichtelijke handreiking om nieuwe bestemmingen te vinden voor overgebleven eiwitten en eidooiers. Met meer dan tachtig recepten en toepassingen kan iedereen hier een manier vinden om na een scheiding de resterende helft tot nieuwe hoogten te laten stijgen. Om de kans op succes te verhogen biedt dit kookboek tevens inzicht in de scheikundige processen die elementair zijn voor koken met gescheiden eieren.
ELBRICH FENNEMA was correspondent in Tokio voor onder meer NRC Handelsblad. Tegenwoordig schrijft zij over eten en koken voor Ode en Bouillon! Op www.mijnproeftuin.nl doet ze verslag van de twijfels, teleurstellingen, confrontaties en successen in haar moestuin.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies

Anderen bekeken ook

Stapelweken
11,00
Stapelweken
11,05
Stapelweken
15,00
Geef me een seintje