Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bijzonder brood

de lekkerste recepten uit de hele wereld
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De verzending naar België duurt tijdelijk iets langer.

12,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Bijzonder brood
Bijzonder brood
Beetje gebruikt
12,85
1112400071
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789058970503
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2002
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

* Het perfecte boek voor thuisbakkers van elk niveau
*
Met duidelijke stap-voor-stap foto’s
*
Met aanvullende informatie over meel, gist, het maken van zuurdesemstarters en handige adressen
Bijzonder brood is een heerlijke reis langs de lekkerste broden van de wereld, waarvoor Linda Collister de beste recepten verzamelde uit verschillende continenten.
Op het Amerikaanse continent ontdekte ze een overvloed aan lekker brood, van de traditionele tortilla´s tot tientallen variaties op zuurdesembrood, de lekkerste joodse challah´s en bagels, en verrukkelijk maïs- en roggebrood. Frankrijk, Italië en Spanje bieden enkele van de bekendste soorten brood ter wereld, zoals baguette, pain de campagne, ciabatta, focaccia en pizza.In Noord- en Oost-Europa verzamelde ze recepten van het Duitse bierbrood, de Poolse maanzaadbroodjes, het Zweedse saffraanbrood en het Grantbrood. Uit Zuid-Azië komen niet alleen de bekende tarwebroden naan en chapatti, maar ook heerlijke broodsoorten gemaakt van rijst en linzen, zoals puri en dosa.
In Australië en Nieuw-Zeeland lopen de soorten uiteen van Iers aardappelbrood tot schitterende baguettes die door Vietnamese bakkers gebakken worden.
Behalve duidelijke instructies voor het maken van al deze heerlijke broodsoorten geeft Linda Collister ook informatie over meel en gist, de bereiding van een zuurdesemstarter, het maken en kneden van deeg met behulp van keukenmachines en het bakken van eenvoudig witte- en bruinbrood.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
9,90
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Wereldouders
Cocina Latina
nog 1 op voorraad
9,90

Anderen bekeken ook

L. Collister
Bakbijbel
8,40
Robèrt van Beckhoven
Brood
18,80
40% korting
12,00
U. Ferrigno
Pane e Panini
42,75
sorry, niet op voorraad
L. Collister
Alles Uit De Oven
sorry, niet op voorraad
Hidde de Brabander
Boulangerie.
sorry, niet op voorraad
L. Collister
Brood
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad