• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

10,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico
Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico
Beetje gebruikt
10,00
ISBN
9789080865525
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Kunstmag
Jaar van uitgifte
2006
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Dit boek is het kookboek der verbeelding. Geen klassiek kookboek vol recepten, zoals u dat misschien van een groot cuisinier als Robert Kranenborg verwachten zou. Hij geldt immers als een van de grootste chefs van de moderne Nederlandse keuken en heeft in vele nationale en internationale keukens gekookt, vaak voor de groten der aarde. Robert Kranenborg heeft meer te bieden dan het recept alleen! Zijn kennis, ervaring, herinneringen, dromen en gedachten vindt u wel terug in dit boek. Hij liet zich daarbij inspireren door de beelden van Pieter Ouddeken die fascinerende stillevens maakte met het culinaire ingredient. Vissenkoppen, rauwe niertjes, venusschelpen, honingraat. Prachtige, raadselachtige beelden die het leven boven het alledaagse uittillen en toch heel herkenbaar zijn. Elk stilleven kwam onder de ogen van Kranenborg en bracht hem gedachten en gerechten. Soms gaat hij met zijn gedachten naar vroeger, soms naar een droomwereld vol oceanen en woestijnen. Nu eens laat hij zich interviewen, een andere keer loopt hij naar de keuken en maakt spontaan een gerecht. Uit deze wisselwerking ontstond het wonderschone boek der culinaire verbeelding, een boek dat kunst- en kookboek tegelijk is.
Lees verder

Recensies

0 recensies