Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De grote Kleyn

Culinair compendium
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
40% korting
nog 1 op voorraad

51,00 30,60

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De grote Kleyn
De grote Kleyn
Echt gebruikt
30,60
344301948
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789038803470
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Singel Uitgeverijen
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina's
1008

Waar gaat het over?

Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuitgehaald. Anekdotes, kaders en 125 recepten met wijnadviezen maken het boek af.

Kleyn geldt al zeer lang als de man met de grootste culinaire kennis van ons land en is een waardige opvolger van Johannes van Dam. Vele jaren werkte hij aan zijn nu verschijnende magnum opus over de cultuur van eten en smaak.

'Onno schrijft zoals ik zou willen schrijven en weet alles wat ik nog zou willen weten.' - Yvette van Boven
'Veel beter [...] krijgt u het niet in Nederland. Laat daar geen discussie over bestaan.' - NRC
'Een genot én een must voor elke kookliefhebber.' - Trouw
'Prachtig, zo'n boek [...] waar je vele jaren vondsten in zult doen.' - De Standaard

Onno Kleyn is al 28 jaar culinair en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en publiceerde zo'n 40 boeken, vooral over Italië, Frankrijk en wijn. In 2011 startte hij met de Academie Culinair Schrijven, waar hij aankomende culinaire talenten begeleidt. Ook geeft hij colleges over culinaire geschiedenis.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Jesse Van der Velde
Super Foodie in 5 stappen
40% korting
9,30 5,58
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Jesse Van der Velde
Super Foodie in 5 stappen
40% korting
9,30 5,58

Anderen bekeken ook

26,50
Nichola Fletcher
Het vleeskookboek
Geef me een seintje