• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Belgische keuken van morgen

Een ambacht, een verhaal, een passie
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9782873869182
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Racine
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
200

Waar gaat het over?

Pierre Wynants op zoek naar de beste recepten van 16 sterrenchefs Pierre Wynants blikt terug op zijn carrière en kijkt met veel kennis van zaken vooruit naar de toekomst van de Belgische gastronomie. Samen met gastronomisch columnist Philippe Bidaine en een keur van jonge chefs, vaandeldragers van de zwart-geel-rode keuken van morgen, vertelt hij op vrolijke wijze over een keuken die hij altijd heeft verdedigd. De chefs antwoorden op vragen die alle jonge chefs in de dop zich stellen. Hoe kom je in de keuken terecht? Welke weg kun je het beste volgen als je een echt grote chef wilt worden? Wat zijn de dingen die je wel en niet moet doen? ...
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Eric Haeck, Mariette Tissink
De Wereldkeuken - 40 x Belgisch
4,75
Louis Paul Boon, Herman Chevrolet
Eten Op Zijn Vlaams
6,40
Suzanne Vandyck
De Belgische keuken
6,90
M. Declercq, M.-C. Quittelier
Cucina Belgisch
4,75
Paul Wouters
Nederland-België
11,45
Ludo Permentier, Rik Schutz
Typisch Vlaams
sorry, niet op voorraad
Evert van Wijk, N.v.t.
Valse vrienden
sorry, niet op voorraad
Keda Black, Keda Black
Kook ! De basis
sorry, niet op voorraad
Suzanne Vandyck
De Belgische Keuken
sorry, niet op voorraad
Peter van Hecke, Geert Van Hecke
Een Belgisch kookboek
sorry, niet op voorraad