Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Belgisch

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
70% korting
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789026928932
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina's
111

Waar gaat het over?

Na Marokkaans, Portugees en Thaïs verschijnt nu het vierde deel in de succesvolle Cucina-reeks van Van Dishoeck. Opnieuw werden de gekende en vergeten klassiekers van een land, dit maal ons eigen België, samengebracht in een prachtig geïllustreerd kookboek.

Ruim vijftig traditionele gerechten passeren de revue in Belgisch, zoals de overbekende Gentse waterzooi, konijn met pruimen en speculaas. Ook aan minder bekende pareltjes van de Belgische keuken wordt ruime aandacht geschonken. Bij elk recept raden de auteurs bovendien een passend Belgisch bier aan. Het kookboek Belgisch is dan ook de perfecte manier om ons eigen culinair patrimonium te (her)ontdekken!
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
31,20
Tweedehands Als nieuw
6,00
Tweedehands Beetje gebruikt
6,00
40% korting
nog 1 op voorraad
17,00 10,20
Tweedehands Als nieuw
8,40
G. Malouf
Arabesque
nog 1 op voorraad
11,35
Tweedehands Als nieuw
31,20
Tweedehands Als nieuw
6,00
Tweedehands Beetje gebruikt
6,00
40% korting
nog 1 op voorraad
17,00 10,20
Tweedehands Als nieuw
8,40
G. Malouf
Arabesque
nog 1 op voorraad
11,35

Anderen bekeken ook

Michiel Cobben
Verhoog je gunfactor
12,00
T. Cutter
(B)eet !
40% korting
9.999,00 4,44
Rena Patten
Koken met quinoa
6,75
70% korting
9.999,00 2,97
Suzanne Vandyck
De Belgische Keuken
Geef me een seintje
Gerjan Heij
De Bevrijding
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Pierre Wynants, Philippe Bidaine
De Belgische keuken van morgen
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje