• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Belgisch

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
50% korting
Stapelweken
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789026928932
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina's
111

Waar gaat het over?

Na Marokkaans, Portugees en Thaïs verschijnt nu het vierde deel in de succesvolle Cucina-reeks van Van Dishoeck. Opnieuw werden de gekende en vergeten klassiekers van een land, dit maal ons eigen België, samengebracht in een prachtig geïllustreerd kookboek.

Ruim vijftig traditionele gerechten passeren de revue in Belgisch, zoals de overbekende Gentse waterzooi, konijn met pruimen en speculaas. Ook aan minder bekende pareltjes van de Belgische keuken wordt ruime aandacht geschonken. Bij elk recept raden de auteurs bovendien een passend Belgisch bier aan. Het kookboek Belgisch is dan ook de perfecte manier om ons eigen culinair patrimonium te (her)ontdekken!
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
57,00
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
53,25
50% korting
Stapelweken
4,90 2,45
Da Hae
K food
Stapelweken
25,90
Stapelweken
5,00
Stapelweken
7,45
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
57,00
Zuza Zak
Polska
Stapelweken
53,25
50% korting
Stapelweken
4,90 2,45
Da Hae
K food
Stapelweken
25,90
Stapelweken
5,00
Stapelweken
7,45

Anderen bekeken ook

Stapelweken
5,00
Michiel Cobben
Verhoog je gunfactor
Stapelweken
13,00
T. Cutter
(B)eet !
25% korting
Stapelweken
5,55
Stapelweken
10,50
Suzanne Vandyck
De Belgische keuken
Stapelweken
15,90
Gerjan Heij
De bevrijding
Stapelweken
7,90
Rena Patten
Koken met quinoa
Stapelweken
12,00
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Pierre Wynants, Philippe Bidaine
De Belgische keuken van morgen
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje