Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789462284975
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Uitgeverij Digitalis
Aantal pagina’s
120

Waar gaat het over?

18 Chef-koks van toprestaurants en 11 leveranciers van streekproducten uit regio FoodValley zijn de belangrijkste ingrediënten in een bijzonder veelzijdig kookboek. Naast mooie recepten biedt Chefs Streken een écht kijkje in de keuken van de chefs. Zij, en de leveranciers van de streekproducten, vertellen over hun passie om met pure producten te koken! Chefs Streken biedt recepten voor heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Zoals kalfstartaar met aardappel en knolselderij, kalfssukade met jus van stoofvlees of gekonfijte rabarber met amandelcake en boeren yoghurtijs. Chefs van diverse restaurants uit Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Scherpenzeel, Lunteren, Elst, Ede en Bennekom delen hun favoriete gerecht in dit smaakvolle kookboek en vertellen bevlogen over hun manier van koken.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Bas Korpel
BURP
nog 1 op voorraad
21,90

Anderen bekeken ook

70% korting
5,45
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad