• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Carnet De Cuisine Geert Van Hecke

restaurant de Karmeliet, eenvoudige recepten uit de Noordzee
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789020950311
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lannoo N.V., Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2003
Aantal pagina’s
174

Waar gaat het over?

In dit kookschrift van de Brugse drie-sterrenchef, Geert Van Hecke, zijn meer dan 60 haalbare, creatieve recepten gebundeld. Stuk voor stuk eenvoudige gerechten uit de Noordzee! De opmaak waarbij de recepten in de foto´s zijn ingewerkt maken het schrift tegelijk aantrekkelijk en origineel! Ook de sfeervolle fotografie van Philippe Debeerst draagt hiertoe bij. Bovendien bevat het kookschrift wijn- en biertips voor een perfecte begeleiding van de gerechten. Een aanrader voor al wie houdt van een sobere, maar hoogst verfijnde keuken.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Esther van der Broek
Oosterhout Kookt
70% korting
nog 1 op voorraad
34,40
Pien Punt
Taartenenzoo
70% korting
nog 1 op voorraad
18,04
nog 1 op voorraad
15,40
nog 1 op voorraad
17,00
Janneke Vreugdenhil
Altijd feest
nog 1 op voorraad
5,45
Esther van der Broek
Oosterhout Kookt
70% korting
nog 1 op voorraad
34,40
Pien Punt
Taartenenzoo
70% korting
nog 1 op voorraad
18,04
nog 1 op voorraad
15,40
nog 1 op voorraad
17,00
Janneke Vreugdenhil
Altijd feest
nog 1 op voorraad
5,45

Anderen bekeken ook

G. van Cauteren
KOKEN MET GUY
20,70
8,65
W. Strieber
Close encounters
6,65
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad