• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bouillon! winter 2018

leesvoer voor lekkerbekken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
25% korting

9,55

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Bouillon! winter 2018
Bouillon! winter 2018
Als nieuw
9,55
ISBN
9789077788653
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Bouillon Culinaire Journalistiek
Jaar van uitgifte
2018
Aantal pagina’s
128

Waar gaat het over?

De cover Naast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werk heeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary Modernism die ze in 2016 maakte. Makreel en rode biet zijn boezem smaakvrienden, vandaar de naam Sea of Love. INHOUD: Berichten Lekker eten zonder fratsen – Will Jansen Bestaat er een melkvocabulaire? – Susette Brabander Kikkererwten – Kristien Spooren La H haalt uit – Kees Sterrenburg Toetjeswijnen - Nicolaas Klei De lekkerste Pistache komt uit Bronte - Carlina De Lorenzo Het Heilige varken - Jurriaan Geldermans Kreeftenkoninkrijk Guernsey – Will Jansen Tequila, sexo y marihuana – Jurriaan van Eerten De Zelftemmer – Kees Sterrenburg De natuur is een levende spiritualiteit – Eelco Schaap Aan de knoppen van je eigen gezondheid - Will Jansen Heimwee naar de volkskeuken – Will Jansen Geef mij nog wat wijn, het leven is niets – Ingrid Oyevaar Curry op zijn Vietnamees - Tieme Hermans Het Perceel – Will Jansen Ziryab en het moderne menu - Jacques Meerman Broccoli is niet spannend – Norbert Mergen Bouillon Leest De Bouillonambassadeurs Wie werkten er mee
Lees verder

Recensies

0 recensies