• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Basisbegrippen Van De Keuken

Het Complete Handboek Voor Leerlingen Van Hotelscholen, Keukenchefs En Amateur-Gastronomen
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789028921818
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Pelckmans
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
496

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
33,60
Els van Dijck
Vast Boek
nog 1 op voorraad
22,15
nog 1 op voorraad
30,85
Tweedehands Beetje gebruikt
18,20
nog 1 op voorraad
33,60
Els van Dijck
Vast Boek
nog 1 op voorraad
22,15
nog 1 op voorraad
30,85
Tweedehands Beetje gebruikt
18,20

Anderen bekeken ook

Liesbeth Mende
Blauw
10,25
B.J. Opmeer
Eten is beleven
7,95
Coêlho, F.W.M.G. Joosten
Zakwoordenboek der geneeskunde
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad