• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Basisbegrippen Van De Keuken

Het Complete Handboek Voor Leerlingen Van Hotelscholen, Keukenchefs En Amateur-Gastronomen
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789028921818
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Pelckmans
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
496

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

nog 1 op voorraad
6,90
nog 1 op voorraad
5,90
Martine Bogemans
Vast Boek
nog 1 op voorraad
7,70
Ria Hofkens
Vast Boek
nog 1 op voorraad
4,75
Hofkens E.A. Ria
Vast Boek
nog 1 op voorraad
7,70
nog 1 op voorraad
6,90
nog 1 op voorraad
5,90
Martine Bogemans
Vast Boek
nog 1 op voorraad
7,70
Ria Hofkens
Vast Boek
nog 1 op voorraad
4,75
Hofkens E.A. Ria
Vast Boek
nog 1 op voorraad
7,70

Anderen bekeken ook

B.J. Opmeer, M.Q.C. Teijlingen
Eten is beleven
12,10
Auteur Onbekend, Jean-Paul Paireault
Gastronomisch kookboek
5,00
Michael Baigent, Richard Leigh
De tempel en de loge
20,75
sorry, niet op voorraad
Liesbeth Mende
Blauw
sorry, niet op voorraad
Coêlho, F.W.M.G. Joosten
Zakwoordenboek der geneeskunde
sorry, niet op voorraad