• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Asian Pickles

Sweet, Sour, Salty, Cured, and Fermented Preserves from Japan, Korea, China, India, and Beyond
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9781607744764
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Uitgeverij
RAUS
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
199

Waar gaat het over?

From authentic Korean kimchi, Indian chutney, and Japanese tsukemono to innovative combinations ranging from mild to delightfully spicy, the time-honored traditions of Asian pickling are made simple and accessible in this DIY guide. Asian Pickles introduces the unique ingredients and techniques used in Asian pickle-making, including a vast array of quick pickles for the novice pickler, and numerous techniques that take more adventurous cooks beyond the basic brine. With fail-proof instructions, a selection of helpful resources, and more than seventy-five of the most sought-after pickle recipes from the East'Korean Whole Leaf Cabbage Kimchi, Japanese Umeboshi, Chinese Preserved Vegetable, Indian Coconut-Cilantro Chutney, Vietnamese Daikon and Carrot Pickle, and more'Asian Pickles is your passport to explore this region's preserving possibilities.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Johan Björkman, Onbekend
Olie, azijn, zout & zuur
sorry, niet op voorraad