• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Albert de Belgique - Nederlandse versie

culinaire kroonjuwelen uit de Belgische keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789020921632
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
236

Waar gaat het over?

Chef Albert Verdeyen bereidt de klassiekers uit de Belgische keuken Albert Verdeyen herinterpreteert voor ons de grote klassiekers van de Belgische keuken, van de kuststreek tot in de Ardennen. In dit boek geeft hij een volledig overzicht van de culinaire parels van ons mooie land. Bekende lekkernijen en geïnstitutionaliseerde heerlijkheden, gastronomische pronkstukken, streekproducten, nieuwe gerechten en vergeten recepten passeren de revue, in een magistrale optocht die van dit boek de definitieve bijbel, het ultieme naslagwerk van de Belgische kookkunst maken. Tussen twee afleveringen van Start to Cook en Stoemp! door, wilde de Brusselaar al lang deze compilatie maken, die het resultaat is van heel wat opzoekwerk. Een kookboek dat op zijn natuurlijke, legitieme plaats zal zijn in alle keukens van het koninkrijk!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

J.F.K. Kits Nieuwenkamp
W.O.J. Nieuwenkamp (1874-1950)
7,05
Frank Smedts, ALBERT Verdeyen
Start to Cook 3
5,20
Kay Gallway, Heleen Silvis
Dieren tekenen
5,00
ALBERT Verdeyen
Start To Cook 2
sorry, niet op voorraad
ALBERT Verdeyen
Start To Cook
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad