• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Yamazato Kaiseki Recipes

Kaiseki recipes
Maak tweedehands je eerste keus
3+1 actie

41,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Yamazato Kaiseki Recipes
Yamazato Kaiseki Recipes
Als nieuw
41,90
10000280315
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789058562159
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
Jaar van uitgifte
2006
Aantal pagina's
110

Waar gaat het over?

Akira Oshima, chef of the restaurant Yamazato in Hotel Okura, is the only Japanese chef in Europe who has been awarded with a Michelin star. His kitchen distinguishes itself from an 'ordinary' Japanese sushi kitchen through its originality and authenticity. The Kaiseki cuisine is based on a hundred years old tradition and has a lot of symbolism and rituals. Twenty-two delicious recipes from the book Kaiseki Cuisine (or the Japanese haute cuisine) were photographed and explained step by step. Beginning as well as experienced cooks will find something to their liking in these gems of Japanese food art. The Yamazato chefs are generous in giving tips and straightforward information about ingredients, kitchen tools, the menu, garnishing and the presentation of these culinary tours de force. A choice of alternatives for less accessible ingredients make sure that every amateur cook can cook Kaiseki style.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
3+1 actie
9,20
3+1 actie
43,35
3+1 actie
21,55
3+1 actie
27,10
3+1 actie
41,10
3+1 actie
8,00
3+1 actie
9,20
3+1 actie
43,35
3+1 actie
21,55
3+1 actie
27,10
3+1 actie
41,10
3+1 actie
8,00

Anderen bekeken ook

Yamazato
Yamazato
3+1 actie
89,90