• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wetenschap in de keuken

N.v.t.
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken

17,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Wetenschap in de keuken
Wetenschap in de keuken
Beetje gebruikt
17,00
10000563619
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789059569744
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Park Uitgevers
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina's
175

Waar gaat het over?

Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis!Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek is een wetenschappelijk experiment dat je thuis kunt doen met gewone ingrediënten waarvan je de meeste vast al in de keuken hebt staan. Het uitvoeren van de experimenten is net zo leuk als het resultaat! Stop na elke stap en kijk of er iets verandert voordat je verdergaat met de volgende stap. Soms veranderen de kleur, temperatuur, structuur of geur als je nieuwe ingrediënten toevoegt.Met dingen als kleverig ijs, drijvende rozijnen, vuurvaste ballonnen, eenhoornnoedels, blaasraketten en smakelijk slijm maakt nanotechnoloog Michelle Dickinson duidelijk dat iedereen, zowel jong als oud, thuis in de keuken aan wetenschap kan doen!
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies