Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Van tapas tot mezze

de lekkerste hapjes uit de landen rond de Middellandse Zee
Auteur J. Weir
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
40% korting

6,65

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Van tapas tot mezze
Van tapas tot mezze
Beetje gebruikt
6,65
752100950
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789055013920
Bindwijze
Overigen , Paperback
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
Jaar van uitgifte
1998
Aantal pagina’s
240

Waar gaat het over?

De landen rond de Middellandse Zee hebben meer gemeen dan het azuurblauwe water van de zee. Zij delen bijvoorbeeld ook de liefde voor kleine voorge,rechten: tapas uit Spanje, hors doeuvres en entres uit Frankrijk, antipasta enpri'mi'piatti uit Italië, mezethes uit Griekenland en mezze uit Noord-Afrika en de landen in het oostelijk deel van het Middellandse-Zeegebied. VAN TAPAS TOT MEZZE bevat meer dan 170 recepten om deze heerlijke hapjes zelf te maken. In de gerechten komen de eenheid én de verscheidenheid van de mediterrane keuken op verrukkelijke wijze tot uiting. Veelgebruikte ingrediënten als olijfolie, aubergines, pepers en verse kruiden kunnen eindeloos verrassende combinaties opleveren. Vaak wordt een gerecht in diverse varianten opgediend. Neem bijvoorbeeld omeletten: In Spanje wordt Huevos a laflamenca geserveerd, een kleurrijke omelet in gipsy-stijl. In Zuid-Frankrijk vind je Omelette au Pistou (het Franse equivalent van Italiaanse pesto), en in Italië bereidt men een smakelijke Frittata di Peperoni Arrostiti, een omelet met geroosterde zoete pepers. In Griekenland worden de eieren gebruikt om een Sfoungato me Kolokithia Apagio te bereiden, een omelet met rijst, courgette, prei, feta en kruiden. In Tunesië kunt u nog de Franse invloed proeven in Ajja, een omelet gevuld met onder andere merguez-worstjes. Joanne Weir ging op bezoek bij chef-koks en thuiskoks in alle mediterrane landen om hun lekkerste recepten te verzamelen. Het is in deze landen een goede gewoonte om rond de tafel te zitten met een glas Wijn, slierr) ouzo of raki en te genieten van de lekkerste kleine gerechten. Met VAN TAPAS TOT MEZZE kunt u deze sfeer ook thuis scheppen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
De lekkere keuken
De Creoolse keuken
40% korting
nog 1 op voorraad
6,40
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
De lekkere keuken
De Creoolse keuken
40% korting
nog 1 op voorraad
6,40