• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Topkoks

interviews met 33 chefs en restaurateurs
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

19,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Topkoks
Topkoks
Als nieuw
19,30
ISBN
9789035253643
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Elsevier
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
275

Waar gaat het over?

TOPKOKS Veel van de chef-koks die de afgelopen tien jaar het woord namen in EW, zijn exponenten van het nieuwe no-nonsense koken. Het moleculaire geknutsel is passé. Weg zijn de schuimpjes, de torentjes, de poedertjes en de dingetjes op het bord: alle aandacht is weer gericht op het pure product. Met als hamvraag: hoe maak je iets bijzonders van simpele ingrediënten? In deze tweede, dubbeldikke editie van de bundel Lekker eten (2006) spreken ook deze nieuwe chefs zich uit. Koks die zelden te zien zijn als celebrity chef op televisie en die excelleren waar het hoort: op het bord en de tong van de fijnproever. Koks die de lof zingen van jonge worteltjes en 'goddelijke krieltjes'. De keuken is terug bij af, zegt een van hen. 'Wie tarbot bestelt, moet een mooie witte moot voorgeschoteld krijgen. Ja, liefst zonder veel toeters en bellen.' En de gast? 'Die wil gewoon weer eten.'
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Hugo Camps
Belgen
3,90
Hugo Camps, Liesbeth Wytzes
Lachen!
6,95
12,00
5,00
Bel&Jet Culinaire Communicatie, Cees van Casteren
Koken met contrast
sorry, niet op voorraad
Wim Hoogendijk
Smaakmakers
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Hugo Camps
Koers
sorry, niet op voorraad