• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Sauzen / Dat is lekker!

Fluwelig, schuimend, romig
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

17,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Sauzen / Dat is lekker!
Sauzen / Dat is lekker!
Als nieuw
17,00
ISBN
9789061129103
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Iedere (hobby)kok weet het: met een saus kun je een gerecht maken of breken. Hoe fantastisch je gerecht ook is, als de saus er niet bij past, of als deze mislukt is, blijft er van het gerecht weinig over. Op zoek naar succes grijpen koks vaak naar halffabricaten om hun sauzen te redden. Dat dit niet nodig is, bewijst het boek Sauzen.

Sauzen gaat uit van de basis -- een goede zelfgetrokken bouillon -- en laat op een eenvoudige manier, stap-voor-stap zien hoe je de belangrijkste sauzen (Hollandaise, mayonaise, bearnaise, velouté, bechamel) maakt, maar geeft daarnaast ruim 180 recepten voor aromatische fonds, stevige smoorsauzen, verfijnde roomsauzen, fruitige vinaigrettes, kruidige pesto en een luchtige sabayon. Stapsgewijs ziet u de volmaakte begeleiders van vlees, vis, salade, groente, pasta en nagerechten ontstaan.

Peter Auer is kok en heeft gewerkt in bekende restaurants in Duitsland en de rest van de wereld. Hij is als leraar verbonden aan de Academie van de Duitse Hotel en Restaurant Association en geeft kooklessen.

Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Rudolph van Veen
Rudolph's Christmas
15,30
30% korting
A. Schuhbeck
Smaakvolle Sauzen
6,40
Michel Roux
Sauzen
67,65
39,80
30% korting
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad