Tweedehands boeken verkopen - Boeken inkopen - Boeken opkoper

Dit zijn wij

Sinds 2011

Boeken een tweede leven geven? Wij doen het werk.

Tweedehandsboeken, wat doe je ermee? Weggooien is zonde en het liefst vind je voor je boeken een goede nieuwe bestemming. Het zelf verkopen van je boeken brengt veel handelingen met zich mee en het is niet altijd even gemakkelijk om in te schatten of je boeken nog een goede waarde hebben. Wij vinden dan ook net als jij dat waardevolle boeken een goed tweede leven horen te krijgen. Met ons team ontvangen en verzenden wij jaarlijks meer dan 100.000 tweedehands boeken. Die moeten allemaal gesorteerd, genummerd, in de kast gezet, verpakt en verzonden worden. Dit zijn de mensen die dit elke dag met veel plezier en zorg voor u doen.

Missie:
Boekenbalie maakt werk van tweedehands boeken. Ideeën, belevingen en inzichten moet je delen en doorgeven. Wat heb je er aan als boeken bij jou in de kast staan te verstoffen? Wij zijn Boekenbalie begonnen zodat jouw boeken nieuwe betekenis kunnen krijgen bij andere lezers. Alle boeken die je aan ons verkoopt worden zorgvuldig gesorteerd, ingevoerd en online verkocht door onze medewerkers. We zijn voor onze kopende klanten duidelijk over prijs en kwaliteit en hebben net dat ene boek dat nergens meer te krijgen is. Klanten zoals studenten, maatschappelijke organisaties, professionals en iedereen die boeken in huis heeft en wil opruimen, bieden wij gemak en goede service. Wij hebben respect voor spullen en mensen.

Passend werk
Naast hergebruik van gebruikte boeken maakt Boekenbalie werk van werkgelegenheid. We bieden passend werk aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In ons rustige magazijn, met vaste medewerkers en met ons gebruiksvriendelijke computersysteem kunnen zij werk doen waar ze goed in zijn. Zij hebben hierdoor een grotere kans op een baan bij boekenbalie of bij een ander regulier bedrijf.

Wim

Teamleider, leidert er op los (als hij geen dozen uitpakt tenminste).

Paul (Paulus de…)

Pakt orders in en zet voorraad in het systeem

Jan

De stabiele Zeeuwse invloed. Kent ondertussen alle hoekjes van het magazijn.

Gijs

Directeur/ eigenaar, de man met de ideëen!

Lisa

Magazijnmedewerker, boeken sorteren, invoeren en verzenden

Miranda 2 (Miertje)

Koopt in, en in en in…

Miranda (Minimi)

Tja, wat doet ze niet? Gek op de meest aparte boeken. Traint nieuwe medewerkers.

Jij?

We hebben regelmatig vacatures.

Marianne (Hop Marianneke)

Ze kan eigenlijk alles (al zijn die dozen van 30kilo net wat te veel).

Nicole

Ons bel wonder. U belt? Zij antwoordt!

Lotte

Heb je veel boeken, een leuke kringloopwinkel of bedrijf? Lotte komt langs!

Dennis

Allround magazijnmedewerker

Wil jij ons team versterken? Ben jij bijzonder? Werk je hard, maar met een glimlach? Wij zijn altijd op zoek naar geinteresserde en gemotiveerde mensen. Stuur een cv met motivatie en wie weet nodigen we je uit om te laten zie wat je kunt.