Tweedehands boeken verkopen - Boeken inkopen - Boeken opkoper

Dit zijn wij

________________________

Sinds 2011

Boeken een tweede leven geven? Wij doen het werk.

Tweedehandsboeken, wat doe je ermee? Weggooien is zonde en het liefst vind je voor je boeken een goede nieuwe bestemming. Het zelf verkopen van je boeken brengt veel handelingen met zich mee en het is niet altijd even gemakkelijk om in te schatten of je boeken nog een goede waarde hebben. Wij vinden dan ook net als jij dat waardevolle boeken een goed tweede leven horen te krijgen. Met ons team ontvangen en verzenden wij jaarlijks meer dan 100000 tweedehands boeken. Die moeten allemaal gesorteerd, genummerd, in de kast gezet, verpakt en verzonden worden. Dit zijn de mensen die dit elke dag met veel plezier en zorg voor u doen.

Missie:
Boekenbalie maakt werk van tweedehands boeken Ideeën, belevingen en inzichten moet je delen en doorgeven. Wat heb je er aan als boeken bij jou in de kast staan te verstoffen? Wij zijn Boekenbalie begonnen zodat jouw boeken nieuwe betekenis kunnen krijgen bij andere lezers. Alle boeken die je aan ons verkoop worden zorgvuldig gesorteerd, ingevoerd en online verkocht door onze medewerkers. We zijn voor onze kopende klanten duidelijk over prijs en kwaliteit en hebben net dat ene boek wat nergens meer te krijgen is. Klanten zoals studenten, maatschappelijke organisaties, professionals en iedereen die boeken in huis heeft en wil opruimen, bieden wij gemak en goede service. Wij hebben respect voor spullen en mensen.

Passend werk
Naast hergebruik van gebruikte boeken maakt Boekenbalie werk van werkgelegenheid. We bieden passend werk aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In ons rustige magazijn, met vaste medewerkers en met ons gebruiksvriendelijke computersysteem kunnen zij werken doen waar ze goed in zijn. Zij hebben hierdoor een grotere kans op een baan bij boekenbalie of bij een ander regulier bedrijf.

Wim

Teamleider, leidert er op los (als hij geen dozen uitpakt tenminste).

Paul (Paulus de…)

Pakt orders in en zet voorraad in het systeem

Jan

De stabiele Zeeuwse invloed. Magazijn.

Gijs

Directeur/ eigenaar, de man met de ideëen!

Migiel (groot opperhoofd)

Bedrijfsleider, klantenservice, gek op telefoontjes!

Vladimir (Vla)

Tweede teamleider, IT-duizendpoot en telefoon addict

Miranda 2 (Miertje)

Koopt in, en in en in…

Miranda (Minimi)

Tja, wat doet ze niet?

Michel

Manager. Smeert olie in alle radartjes.

Jij?

We hebben regelmatig vacatures.

Friso (Fries)

Pakt de Belgische orders in, sorteert boeken en klust veel bij.

Marianne (Hop Marianneke)

Pakt orders in en zet boeken in het systeem.

Sandra

Boekhouding en magazijn. Ons cijfer wonder dat ook nog orders loopt.

Nicole

Ons bel wonder. U belt? Zij antwoordt!

Tabitha (Tebbie)

Pakt orders in en sorteert de boeken

Vacatures

Wil jij ons team versterken? Ben jij bijzonder? Werk je hard, met een glimlach? Kijk hieronder of er iets van je gading bij zit.

Allround magazijn medewerker

Administratief medewerker

DE BOEKENBALIE APP

Wij bieden een handige en unieke app waarmee je slim en snel boeken kunt verkopen. Daar zijn we zelf heel trots op, maar het mooiste is dat het hiermee eindelijk mogelijk is geworden om binnen een mum van tijd een groot aantal tweedehands boeken te verkopen. Iedereen kan de app gebruiken, van student tot ondernemer.