• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Mijn passie voor koken

Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
nog 1 op voorraad

5,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Mijn passie voor koken
Mijn passie voor koken
Als nieuw
5,45
ISBN
9789048305933
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Mijn passie voor koken is Mark Sargeants inspirerende eerste solokookboek. In dit zeer persoonlijke boek gebruikt Mark zijn Michelinsterkwaliteiten om nostalgische, klassieke, leuke en nieuwe gerechten te laten zien. Dit boek is gericht op de goedkopere soorten vlees en vis, met kooktechnieken en 120 recepten om ze optimaal te gebruiken. Supermarkten en slagers verkopen steeds vaker producten als ossenstaart, varkenswangen en vanglap. Mark laat zien hoe u die fantastische stukken vlees net zo mals en smakelijk kunt maken als eersteklas delen, maar dan voor veel minder geld. Hij gebruikt ook veel goedkope en verantwoorde soorten vis, die steeds beter verkrijgbaar zijn. Door de huidige financiële situatie moet iedereen de broekriem aanhalen, maar dat betekent niet dat we geen geweldige gerechten kunnen maken. 'Sarge' is enorm gedreven om het beste uit de beste producten te halen. Hij gaat terug naar de basis en laat zien dat iedereen kan genieten voor weinig geld. Mark Sargeant is een van de beste chef-koks van Groot-Brittannië en was dertien jaar lang de rechterhand en coauteur van Gordon Ramsay. Hij werkte in 1998 voor het eerst met Gordon Ramsay in Aubergine en was van 2001 tot 2008 chef-kok van Claridge, waar hij een Michelinster had. Hij nam in november 2009 ontslag en opende in juli 2011 zijn eigen restaurant, Rocksalt, in Folkestone. Mark is regelmatig te gast in Saturday Kitchen van de BBC en Market Kitchen van Food Network. 'Wat een fantastisch boek vol heerlijke, simpele gerechten die iedereen graag eet. Een geweldig kookboek van een van de beste Britse chef-koks' Jamie Oliver 'Mark maakt deel uit van de nieuwe lichting jonge, Britse chef-koks die onze blik op het thuis koken veranderen. Hij gebruikt lokale ingrediënten om fantastische gerechten te maken en is een ster in wording' Jason Atherton
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

P. MacDonnell
Waar Is Het Zuiden
4=3 actie
4,95
4=3 actie
5,00
Jan van Reenen
Oorlog In Oosterbeek
4=3 actie
14,60
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Onbekend
Olijfolie
sorry, niet op voorraad