• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken

Hét standaardwerk met meer dan 600 recepten en technieken en ruim 1500 foto's
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar

10,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken
Koken
Beetje gebruikt
10,30
1132500054
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789045200880
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina's
534

Waar gaat het over?

Van de auteur van Bakken en Wat je als kok moet weten.Koken begint met een beknopt overzicht van de tien basistechnieken: braden, pocheren, sauteren, stomen, frituren, grillen, roken, barbecueën en koken.In de recepten komen die dingen aan de orde waar thuiskoks vaak moeite mee hebben: van gebraden kip, gegrilde biefstuk en gestoofde vis tot aardappelpuree en jus, pizza's en bosvruchtentaart. Maar er zijn ook meer uitdagende recepten, zoals je zult zien bij bijvoorbeeld de hapjes en de bij-, voor-, hoofd- en nagerechten.Petersons passie voor zijn vak en zijn gave om de technieken helder uit te leggen, brengen de intuïtieve kok in iedereen naar boven.De duidelijke foto's laten stap voor stap zien hoe bepaalde culinaire handelingen moeten worden verricht; bijvoorbeeld hoe je een kip in stukken verdeelt, een oester uit de schelp haalt, een hele vis braadt, jus maakt, een artisjok voorbereidt en een taart glazuurt.Na twintig jaar lesgegeven te hebben in de basisprincipes van het koken, heeft James Peterson zijn jarenlange kennis en ervaring gebundeld in een masterclass: Koken. Door middel van ruim 600 recepten en 1500 instructiefoto's onthult Peterson zijn keukengeheimen met onvervalste charme, deskundige aanwijzingen en een sterk gevoel voor de hedendaagse kookkunst.Een aantal hoogtepunten uit dit boek:Krabkoekjes - Chinese scherpzure soep - Marokkaanse kiptajine - Salade niçoise - In witte wijn gestoomde mosselen - Gebraden lamsbout - Varkenshaas met paddenstoelensaus - Teriyaki van zalm - Garnalencurry - Preigratin - Ravioli met boter, walnoten en salie - Donker roggebrood - Focaccia met zwarte olijven en uien - Citroen-meringuetaart - Duivelscake - Biscotti.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

James Peterson
Koken
23,50

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
16,55
Tweedehands Als nieuw
43,35
Tweedehands Als nieuw
21,55
Maaike van Vlijmen
Oliën en Kruiden
Tweedehands Als nieuw
5,45
Maaike van Vlijmen
Oliën en Kruiden
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Caroline Griffith
The Vegetable
Tweedehands Als nieuw
27,00
Tweedehands Beetje gebruikt
16,55
Tweedehands Als nieuw
43,35
Tweedehands Als nieuw
21,55
Maaike van Vlijmen
Oliën en Kruiden
Tweedehands Als nieuw
5,45
Maaike van Vlijmen
Oliën en Kruiden
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Caroline Griffith
The Vegetable
Tweedehands Als nieuw
27,00

Anderen bekeken ook

James Peterson
Koken
23,50
12,65
50% korting
2,95
Günter Beer
Koken
19,80
Fillmore, Maaike Fillmore-van Broekhoven
Kraamtijd: genieten van je baby
Geef me een seintje
Jennie Shapter
Kluts Een Eitje
Geef me een seintje
A.R. .H. Moncrieff
Klassieke mythologie
Geef me een seintje