• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Keukenmythes

Over kreeften die gaan gillen als ze worden gekookt en vervliegende vitamines in vers vruchtensap
Maak tweedehands je eerste keus
25% korting
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789046821374
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Park Uitgevers
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina's
126

Waar gaat het over?

Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.
Maar… kloppen deze aanwijzingen wel?
Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze ‘waarheden’.
Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door.

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies