Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Product

-herdruk in overweging-
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 21 tot en met 29 juni 4=3 actie op alles.
4=3 actie
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789077695050
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Homarus Culinaire Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
320

Waar gaat het over?

In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul?\nNaast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod en ook minder bekende ingrediënten.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15
4=3 actie
9,50
4=3 actie
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
4=3 actie
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
4=3 actie
33,15

Anderen bekeken ook

4=3 actie
6,95
4=3 actie
30,20
40% korting
4=3 actie
3,27