• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het product

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789077695050
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Minestrone Culinaire Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
320

Waar gaat het over?

In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul?\nNaast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod en ook minder bekende ingrediënten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Ronald Giphart, Jonnie Boer
Eten, drinken, slapen
9,25
Joanna Farrow, Inaksie
Chef School
6,70