• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het chocoladeboek - Een passie voor chocolade

een passie voor chocolade
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

10,65

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het chocoladeboek - Een passie voor chocolade
Het chocoladeboek - Een passie voor chocolade
Beetje gebruikt
10,65
ISBN
9789065905918
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Unieboek / Het Spectrum
Jaar van uitgifte
1993
Aantal pagina’s
175

Waar gaat het over?

: Een passie voor chocolade // Angélique Schmeinck - sous-chef van restaurant ?De Kromme Dissel? te Heelsum - reikt met haar geraffineerde, originele recepten de mogelijkheid aan om nu ook in eigen keuken de heerlijkste chocolade-delicatessen te bereiden.Het chocoladeboek biedt bekende en onbekende recepten van bonbons, truffels, cakes, taarten, schuimgebak, chocoladedesserts en van verschillende teatime-lekkernijen.Al die verfijnde lekkernijen zijn eenvoudig te bereiden, dank zij de overzichtelijke opzet van het boek, de uitvoerige informatie over ingrediënten en keukenmaterialen en de gehanteerde stap-voor-stap uitleg.Het chocoladeboek is een schitterende uitgave die volledig recht doet aan de ?godenspijs? die chocolade van oudsher is. // Recensie(s) :Dit mooi verzorgde boek geeft korte informatie over de herkomst en ontdekking van cacaoboon en de verwerking ervan tot chocolade. Daarna de verschillende chocoladesoorten die in de keuken worden gebruikt, het smelten en een overzicht van de benodigde keukenuitrusting. Tips voor het goed verwerken van de diverse ingrediënten worden gevolgd door recepten voor bonbons, petitfours, cakesoorten, taartjes, schuimgebak, chocoladeijs, chocoladedesserts. Hierna het garneren en een register op soort lekkernij. De auteur die als sous-chef in een restaurant werkzaam is, richt zich met deze inspirerende uitgave vooral tot de huiskok en de hobbykok die al wat ervaring hebben opgedaan in het betere patisserie- en bonbonwerk. Goed bruikbaar naast bijv. Fijne koekjes en bonbons (a.i. 91-25-060-9) en Smith, Beverly Sutherland, Chocolade en gebak (a.i. 93-03-188-2) die beide werkfoto's tonen en meer voor beginners bedoeld zijn. Goede aanvulling voor grotere collecties.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

20% korting
3,90
6,50
Ophélie Neiman
Wijnkenner word je zo
15,60
30% korting
7,50
Dennis van den Buijs
Wijn
sorry, niet op voorraad
Angelique Schmeink
Le grand dessert
sorry, niet op voorraad
Daniëlle van Loon
Chocolade
sorry, niet op voorraad