• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Grote larousse v/d gastronomie

Encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789021013961
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Aantal pagina’s
1075

Waar gaat het over?

De Grote Larousse van de Gastronomie is een encyclopedie met duizenden trefwoorden die een zeer breed scala aan onderwerpen beslaan: korte omschrijvingen van termen en begrippen, maar ook langere, interessante artikelen over belangrijke produkten en bereiding — elk aspect van de kunst van het koken wordt behandeld. De veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Larousse zijn spreekwoordelijk, waarbij de auteurs — onder leiding van de bekende Robert J. Courtine - vaak oorspronkelijke gegevens en verrassende wetenswaardigheden presenteren. Daarnaast bevat de Grote Larousse van de Gastronomie een unieke receptenverzameling: duizenden recepten, klassiek en modern, vormen er een belangrijk onderdeel van. Kortom, voor theorie èn praktijk een onmisbaar naslagwerk!
Lees verder

Recensies

0 recensies