• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Dumonts Kleine Sauzen En Dips Lexicon

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789036616386
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Rebo Productions
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
297

Waar gaat het over?

De lekkerste sauzen voor iedere smaak van A tot Z:
* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;
* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;
* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;
* Praktische tips: welke saus pas waarbij, Eerste Hulp bij Sausproblemen en keukenlexicon.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Francis van Arkel
Pesto & Tapenade
30% korting
5,45
Adriaan van Dis
De vrijheid verteld
4,75
Hella S. Haasse, Koos Postema, Ad Petersen, Willem van Toorn
Donker water
30% korting
5,20
Hilde Smeesters
Dell'Anno
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad