Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Dit eten we vandaag!

eenvoudig te bereiden gerechten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789043907781
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tirion Culinair
Aantal pagina’s
188

Waar gaat het over?

Wie stelt zich niet bijna dagelijks de vraag: wat eten we vandaag? Ad Janssen geeft in dit eigentijdse kookboek het antwoord. Met verrassende combinaties en ingredienten geeft hij de heerlijkste recepten die in een handomdraai te maken zijn. Snel, lekker, makkelijk en niet duur. * Het kookboek dat altijd van pas komt. - 128 blz., geillustreerd Ad Janssen is eigenaar van diverse restaurants in Rhoon. Hij geeft kooklessen in zijn kookstudio Het Oude Regthuys en hij is zeer regelmatig op televisie te zien in 'Tafel Twee'.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
19,95
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
19,95

Anderen bekeken ook

40% korting
3,90
40% korting
5,55
70% korting
3,90
Janny de Moor
Simpel koken
6,40
Jette Carolijn van den Berg
Mila en Zilver en grootvaders geheim
40% korting
9,00
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
J. Evans
Zeilen
sorry, niet op voorraad
J. Ferguson, Lalita Ahmed
SNEL EN EENVOUDIG KOKEN
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad