• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Dips, dressings, tapenades en sauzen in 30 minuten

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789002239946
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

Van klassiekers tot verrassende sausjes Eerst aperitieven met groentestaafjes en een lekkere dipsaus, of tortillachips met guacamole. Vervolgens presenteer je je gasten een slaatje met een lichte dressing of vinaigrette. Nu is het tijd om iets warms op tafel te zetten: een malse steak met bearnaisesaus, een stukje vis met een lekker citroensausje of een exotische wok met kerriesaus. En natuurlijk mag het dessert niet ontbreken, ijs met chocoladesaus, of verse vruchten met vanillesaus bijvoorbeeld. In heel wat recepten vormt de saus de finishing touch. De saus geeft extra smaak aan het gerecht, maar in veel kookboeken wordt die saus wat stiefmoederlijk behandeld. Niet zo in Heerlijke dips, dressings, tapenades & sauzen in 30 minuten. In dit receptenboek vind je klassiekers als guacamole, olijventapenade, cocktailsaus, mousselinesaus, hollandaise, tomatensaus en verrassende sausjes als geitenkaasdip, yoghurtvinaigrette, gelekerriesaus met appel, satésaus. Ook zoete sauzen als vanille- en chocoladesaus ontbreken niet. Bij iedere saus wordt vermeld bij welk gerecht ze het beste past. Je zult zien dat je menu zoveel smakelijker wordt met het juiste sausje erbij.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

25% korting
10,60
Thea Spierings
Dips & Sauzen
13,04
Studio Philippi
Salades & Dressings
5,45
Thea Spierings
Pesto & Tapenade
20% korting
5,45
sorry, niet op voorraad
Ramon Brugman
Dips / Masterclass
sorry, niet op voorraad