Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Desserts & Wijn

Creatieve Combinaties Van Toppatissiers
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De verzending naar België duurt tijdelijk iets langer.
70% korting
nog 1 op voorraad

5,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Desserts & Wijn
Desserts & Wijn
Als nieuw
5,45
292100246
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789020973495
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Lannoo
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Zoete desserts kun je perfect combineren met wijn, mits je een aantal regels in acht neemt. Na de succesboeken Groenten & wijn, Kaas & wijn, Vis & wijn en Vlees & wijn neemt auteur Marc Declercq de combinatie van nagerechten en wijn onder de loep. Als smaakmaker biedt hij een overzicht van de zoete wijnen en schetst hij de ontwikkeling van desserts van vroeger tot nu. Sommelier William Wouters geeft op zijn beurt de best passende dessertwijnen weer. Marc Declercq pakt vervolgens uit met diverse toppatissiers uit binnen- en buitenland: klinkende Belgische namen als Pierre Marcolini, Gunther Van Essche van Del Rey, Philippe Vandecappelle van huis Mahieu en Thierry Wynant van banketbakkerij De Baere lichten hun liefde voor het vak toe en geven telkens vier huisrecepten prijs. Daarnaast komen ook de Nederlandse gevestigde waarden Adriaan van Haarlem (Huize van Wely) en Jeroen Goossens (Crème de la crème) aan bod, naast de Franse toppatissiers Christophe Michalak (Plaza Athenée, Parijs) en Arnaud Larher (Le Péché Mignon, Parijs). Roger van Damme, de peetvader van de moleculaire patisserie, sluit deze indrukwekkende lijst af. Ook de jonge generatie krijgt een eervolle plaats in het boek: Ann en Els Decoen vertellen hoe je zonder gebruik van bakmengsels klassieke recepten bereidt, zoals een eclair, een rijsttaart, een merveilleux of een javanais. Fotograaf Frank Croes legt alle heerlijkheden tot in de kleinste details vast.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Frederike van Oostveen
Wat proef ik?
Tweedehands Echt gebruikt
9,60
Frederike van Oostveen
Wat proef ik?
Tweedehands Beetje gebruikt
10,25
Joanna Farrow
Smoothies
70% korting
nog 1 op voorraad
5,45
Hubrecht Duijker
Spiekboekje wijn
70% korting
nog 1 op voorraad
4,75
nog 1 op voorraad
44,25
Ilja Gort
Chateau Slurp
Tweedehands Als nieuw
6,50
Frederike van Oostveen
Wat proef ik?
Tweedehands Echt gebruikt
9,60
Frederike van Oostveen
Wat proef ik?
Tweedehands Beetje gebruikt
10,25
Joanna Farrow
Smoothies
70% korting
nog 1 op voorraad
5,45
Hubrecht Duijker
Spiekboekje wijn
70% korting
nog 1 op voorraad
4,75
nog 1 op voorraad
44,25
Ilja Gort
Chateau Slurp
Tweedehands Als nieuw
6,50

Anderen bekeken ook

Ophélie Neiman
Wijnkenner word je zo
16,55
A. van Wilderode
Nagelaten gedichten
40% korting
4,30
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Antoinette Klein-Hammink
Poppekinderen
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Madeline Puckette
Wine Folly Masterclass
sorry, niet op voorraad
A. Jenkins
DEEGDECORATIES
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad