• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De vis

van november tot december
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

15,35

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De vis
De vis
Als nieuw
15,35
ISBN
9789053497012
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Snoeck-Ducaju En Zoon, N.V.
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
63

Waar gaat het over?

Stefaan Van Laere, Winiefred Van Killegem, Marie Cloquet

Per boekje: 8 seizoensgebonden vissen + 16 recepten van een topchef, met kruidentips van Winiefred Van Killegem! Vis, volgt net als de meeste natuurproducten, het ritme van de seizoenen. Het opzet van deze reeks van zes boekjes is aan te tonen wanneer welke vissoorten op hun best zijn. In deze reeks van zes boekjes worden per boekje acht vissen en/of schaaldieren besproken. De auteur, Stefaan Van Laere, licht de typische eigenschappen van de vissen, de voedingswaarde en de oorsprong toe. Verder is per boekje nog een hoofdstukje gewijd aan visserijtechnieken. In elk boekje is ook een onderdeel "vis behandelen terug te vinden", waarin algemene tips over vis gegeven worden: hoe je vis moet bewaren, hoe je een bouillon maakt, etc. De teksten van auteur Stefaan Van Laere worden gekoppeld aan verrassend creatieve recepten van beloftevolle chefs zodat de culinaire zeeschatten voortaan binnen ieders bereik liggen. Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem geeft tips over de kruiden die gebruikt worden in de recepten. Uitgeverij Snoeck werkt voor deze uitgave samen met de Gentse vishandel "De Vis",het Nederlands Visbureau en het ILVO (het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek). september-oktober: Jason Blanckaert van C-Jean november-december: Marie Cloquet van Jour de Fête januari-februari: Edwin Vinke van De Kromme Watergang maart-april: Kobe Desramaults van In de Wulf mei-juni: Jason Blanckaert van C-Jean juli-augustus: Gilles Joye van Restaurant Marcus
Lees verder

Recensies

0 recensies