• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Onverwachte Kanten Van De Gastronomie

cultureel gastronomisch magazine
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789021537580
Bindwijze
Overigen
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Kosmos-Z&K
Jaar van uitgifte
2003
Aantal pagina’s
127

Waar gaat het over?

Bouillon, het cultureel culinair tijdschrift voor kookfanaten . Bouillon begint waar andere tijdschriften eindigen – het toont het bloed, zweet en tranen uit de keuken zelf, slaat een brug tussen literatuur, cultuur en gastronomie en toont de onverwachte kanten van vanzelfsprekende onderwerpen. Wat kunt u verwachten? - Eetstillevens van Pieter Ouddeken - Ouderwetse varkensslacht in het land der Katharen - Restaurantrecensies onder de loep - Kunst om te eten - Recensies van kook- en restaurantboeken en gastronomische romans - Antropologie: vrouwen eten klei, voeding en vruchtbaarheid.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Will Jansen
Eten & Wellust
30% korting
4,75