• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Culinaria Espana

Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9783833111440
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Konemann
Aantal pagina’s
488

Waar gaat het over?

Zo groot als het land is, zo veelzijdig is zijn keuken: in het noorden de erfenis van de rondtrekkende herders nog merkbaar, in het zuiden gedijt het exotische fruit dat de Arabieren meebrachten. In Galicië laten stoere kerels zich langs touwen vanaf de rosten in zee zakken om de merkwaardig gevcormde eendenmosselen te zoekn. Vis, schaal-en schelpdieren worden op de visafslag verhandeld en duivelskunstenaars vereren bij het schijnsel van het houtvuur een traditionele toverdrank - dequeimada. In La Rioja pruttelt boven een vuurtje van rijshout een winters maal terwijl de Cateloniërs gegerilde lenteuien in een scherpe amandelsaus dopen en konijn met garnalen combineren. De paella wordt in Valencia traditioneel door mannen gekookt, terwijl het maken van wordt tijdens de slacht vrouwenwerk is.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
4=3 actie
5,95
sorry, niet op voorraad
Iris le Rütte
Schaduwplaats
sorry, niet op voorraad
Benno Tempel
Seizoenen
sorry, niet op voorraad
Erna van Holland, Sander van der Ham
Buurten
sorry, niet op voorraad
Lionel Jadot, Thijs Demeulemeester
Mixed grill
sorry, niet op voorraad