Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Cuisine du terroir - original recipes collected by the master chefs of France. - Celine Vence

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
40% korting
nog 1 op voorraad

21,70 13,02

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Cuisine du terroir - original recipes collected by the master chefs of France. - Celine Vence
Cuisine du terroir - original recipes collected by the master chefs of France. - Celine Vence
Beetje gebruikt
13,02
360201573
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9780951212103
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Aantal pagina's
249

Waar gaat het over?

flavour it imparts to its producta, so ‘cuisine du ter. voir’ haa come to mean the great French home cooking of the past, when the menu depended on locality and season, and inventiveness went hand in hand with traditions passed down from mother to daughter. Aware of how modern methods in both field and kitchen have watered down the delights and flavours of household food, the Master Chefs of France have compiled this volume to record and perpetuate classic domestic practices before they are lost ìn a world of convenience foods, nouvelle cuisine, and bland international influences. S ince ‘terroir’ refers to not merely the land but also the The recipes range from the unexpected, like mussels cooked under pine needles, cuttlefish cassoulet, and poppyseed tart, to original versions of well-known dishes such as gratin dauphinois (which requires a touch of turnip), coq au vin (which must be made with a cockerel), and black cherry clafoutis (where the fruit should not be stoned). But CUISINE DU TERROIR is more than a compendium of provincial recipes: in providing details of the regions, their elimate, countryside, produce, eating habits, even their way of life, as well as the background to individual recipes, the book evokes the close relationship between cookery and place, demonstrating in the dishes how the one grew out of the other, CUISINE DU TERROIR is for the practical, the adventurous, or the armchair cook, while, for the gourmet traveller, there is a list of the Master Chefs’ restaurants. ‘Precise, detailed, scholarly, immense. . . ’ Quotidien de Paris
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40
Orhan Pamuk
The black book
70% korting
nog 1 op voorraad
13,04 3,91
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40
Orhan Pamuk
The black book
70% korting
nog 1 op voorraad
13,04 3,91