• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chefs in art

BBQ-recepten van Felix Alen, Roland Van Koeckhoven, Peter Van Asbroeck, Wim Ballieu & Kurt Dekoninck
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789401425988
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lannoo
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild is, lekker. Maar er kan nog zo oneindig veel meer. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om een hele vis te laten garen in de hete as of een volledig varkensgebraad te bakken op een levend vuur. Felix Alen treedt opnieuw als gastheer op. Hij timmert al jaren aan de weg als het om barbecueën op hoog niveau gaat, en bewijst met toprecepten dat je op een levend vuur bijzonder lekker kunt koken. Zowel professionele chefs als hobbykoks bewonderen hem voor zijn kunde en kennis, en werken graag met hem samen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Felix Alen, Marc Declercq
Outdoor cooking
5,30
Marc Declercq
CHEFS AAN BAKBOORD
4,75
Margaux Maeterlinck, Christophe Declercq
Sweet Foodista
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Wesselink, J.
We Can BBQ Too
sorry, niet op voorraad