• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chefs in art

BBQ-recepten van Felix Alen, Roland Van Koeckhoven, Peter Van Asbroeck, Wim Ballieu & Kurt Dekoninck
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789401425988
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lannoo
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
176

Waar gaat het over?

De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild is, lekker. Maar er kan nog zo oneindig veel meer. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om een hele vis te laten garen in de hete as of een volledig varkensgebraad te bakken op een levend vuur. Felix Alen treedt opnieuw als gastheer op. Hij timmert al jaren aan de weg als het om barbecueën op hoog niveau gaat, en bewijst met toprecepten dat je op een levend vuur bijzonder lekker kunt koken. Zowel professionele chefs als hobbykoks bewonderen hem voor zijn kunde en kennis, en werken graag met hem samen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
33,15

Anderen bekeken ook

Jeroen Wesselink
We can BBQ too
12,50
Christophe Declercq
Sweet Foodista
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Marc Declercq
CHEFS AAN BAKBOORD
Geef me een seintje