Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Charcuterie 2

Praktijkhandboek voor professionele worst- en vleeswarenbereiding
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789078856238
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Orange House bv
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
680

Waar gaat het over?

In dit unieke tijdloze praktijkhandboek leest u alles over de bereidingstechnieken van worst en vleeswaren. Het boek bevat ruim 650 pagina’s kennis, rijk geïllustreerd met prachtige foto’s. Charcuterie 2 is opgebouwd uit vele jaren praktijkervaring en literatuurstudie. Met behulp van dit handboek bent u in staat om smaakvolle en ambachtelijke kwaliteitsproducten te bereiden. In het eerste hoofdstuk staat kwaliteit centraal. Het ambachtelijke bereidingsproces wordt in het tweede hoofdstuk uitgebreid beschreven. In de hoofdstukken drie t/m zeven vindt u een groot aanbod van bekroonde, traditionele streekrecepten en zeer uitgebreide foutenanalyses van de belangrijkste worst- en vleeswarengroepen en specialiteiten.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Han van Bree
Aanzien van 2007
Tweedehands Als nieuw
5,00
Han van Bree
Aanzien van 2007
Tweedehands Echt gebruikt
4,00
nog 1 op voorraad
8,95
nog 1 op voorraad
7,50
nog 1 op voorraad
50,50
nog 1 op voorraad
5,45
Han van Bree
Aanzien van 2007
Tweedehands Als nieuw
5,00
Han van Bree
Aanzien van 2007
Tweedehands Echt gebruikt
4,00
nog 1 op voorraad
8,95
nog 1 op voorraad
7,50
nog 1 op voorraad
50,50
nog 1 op voorraad
5,45