Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Carnet De Cuisine

Restaurant 'T Laurierblad De Keuken Van Een Slagerszoon
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789020965780
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lannoo N.V., Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2006
Aantal pagina’s
173

Waar gaat het over?

Toegankelijke en authentieke recepten uit het kookschrift van de bekende tv-chef Guy Van Cauteren Meer dan 60 klassieke vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden Een nieuwe toptitel in de succesreeks Carnet de cuisine Met bijzondere aandacht voor vergeten producten met varken, rund, kalf en gevogelte Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto's zijn ingewerkt verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
20,00
Linda Van den Bulck
Belgische saffraan
nog 1 op voorraad
33,15
Mark Diacono
Herb
nog 1 op voorraad
28,20
Emiko Davies
Acquacotta
nog 1 op voorraad
26,55
nog 1 op voorraad
26,70
nog 1 op voorraad
11,90
nog 1 op voorraad
20,00
Linda Van den Bulck
Belgische saffraan
nog 1 op voorraad
33,15
Mark Diacono
Herb
nog 1 op voorraad
28,20
Emiko Davies
Acquacotta
nog 1 op voorraad
26,55
nog 1 op voorraad
26,70
nog 1 op voorraad
11,90

Anderen bekeken ook

sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
J. Hellon
Puur India
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Eefje Versweyveld
Het regenboogmeisje
sorry, niet op voorraad
G. van Cauteren
GUY VAN CAUTEREN PRIVE
sorry, niet op voorraad
Tom van Mieghem, Janine Meijer
Vlamigrant
sorry, niet op voorraad