• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Brutto

De (briljant) eenvoudige keuken van florence
Maak tweedehands je eerste keus
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar
3+1 actie

23,20

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Brutto
Brutto
Beetje gebruikt
23,20
10000401577
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789464042412
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Park Uitgevers
Jaar van uitgifte
2023
Aantal pagina's
320

Waar gaat het over?

De langverwachte opvolger van culinaire klassieker Polpo: het allerlekkerste uit de keuken van Florence

'Als je dit jaar maar één kookboek koopt, kies dan het Italiaanse Brutto. [...] Van de cover tot de verrukkelijke foodfotografie en van de bindwijze tot de receptuur: álles klopt aan dit boek.' - Mara Grimm (maragrimm.substack.com)

'Dit boek moet in je kast staan als je ook maar een beetje prat gaat op de Italiaanse keuken. De Florentijnse keuken is niet bepaald de meest sexy keuken van Italië, maar als je de gerechten zo maakt als in dit boek beschreven, dan wil je enkel nog naar Florence op vakantie. Alles. Goddelijk.' - culy.nl

Brutto ma buono, ofwel: lelijk maar goed. Dit is de keuken van Florence - verbluffend eenvoudig, met maar weinig ingrediënten, maar uitzonderlijk goed. Dit nieuwe, oogstrelende kookboek van Russell Norman bevat de beste recepten uit zijn veelgeprezen Londense restaurant Trattoria Brutto. Met gerechten voor elke thuiskok en Russells inspirerende verhalen en insider tips is Brutto een liefdesverklaring aan de eerlijke Toscaanse keuken van een van Italië's mooiste steden en in het bijzonder aan de bruisende Florentijnse wijk Santo Spirito.

'Brutto is gewoon bellissimo. Het perfecte kookboek voor liefhebbers van eerlijk Toscaans eten. Simpelweg briljant.' - Stanley Tucci acteur, regisseur en maker van de culinaire CNN-serie Searching for Italy

- authentiek Toscaans eten
- de enige echte opvolger van Polpo (25.000 exemplaren verkocht)
- bijzondere uitvoering: gebonden 'open' rug

Ansjovis met boter en zuurdesem; penne met tomaat en wodka; worstjes met gestoofde linzen en mosterd; geroosterde pompoen met borlottibonen en salsa verde; hazelnootschuimkoekjes van slechts drie ingrediënten. De Florentijnse keuken is opgebouwd uit een paar simpele bouwstenen die in een handomdraai worden gecombineerd tot een ongepolijste geen-gedoe-kookstijl waarin smaak centraal staat. Een vreugdevol culinair eerbetoon aan Italië's meest rustieke, no-nonsense keuken voor elke dag, waar je ook bent.

Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
3+1 actie
7,45
Barbara Abdeni Massaad
Soep voor Syrië
3+1 actie
24,00
Barbara Abdeni Massaad
Soep voor Syrië
3+1 actie
8,95
Simone Ortega
1080 recepten
3+1 actie
35,90
3+1 actie
7,45
Barbara Abdeni Massaad
Soep voor Syrië
3+1 actie
24,00
Barbara Abdeni Massaad
Soep voor Syrië
3+1 actie
8,95
Simone Ortega
1080 recepten
3+1 actie
35,90