• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bouillon ! Zomer 2008

magazine over eten en drinken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789077788158
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Bouillon Culinaire Journalistiek
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
127

Waar gaat het over?

Het 1E LUSTRUM VAN BOUILLON - Het 19e nummer, zomer 2008 Inhoud: Coverfoto, Daniel Maissan Korte berichten uit de bonte restaurantwereld Hans van Wolde doet het met zijn hart tekst: Petra de Hamer, Kroegschuifelen met mijn vader Tekst Nicolaas Klei Ducasse geeft Parijs de Eiffeltoren terug tekst Karin Kuijpers Zuiver zomerse frisheid tekst Loes Janssen Een neus voor London in de morgen tekst Simone Brummelhuis Lekker eten, lekker voetballen kijken tekst Will Jansen Kleffe rijst tekst Renate van der Bas Is Escabèche Christelijk? tekst Jacques Meerman La vie flamboyante/Rob Baris, Rotterdamse horecapionier tekst Petra de Hamer Soenil Bahadoer: Mijn kop maalt maar door Tekst Will Jansen Gissen naar de herkomst van gist tekst René Zanderink Ook in Italië dreigt de smaakvervlakking Tekst Will Jansen Vuur, water, pan: soep tekst Michiel Bussink Flapperend door de zee tekst Jurgen Seppen Bijzondere reizen, bijzondere koks Tekst Will Jansen Met de paplepel bouwen we onze smaak op tekst Kathy Mathys Vooral niet Frans koken voor Fransen Tekst Martine Hoogschagen Twee Bakkumse broers en hun toprestaurant Tekst Will Jansen Symbiose van kunst en eten in Atelier Guy Savoy tekst Will Jansen Nicolaas Klei leest, drinkt en eet Ripailles Bouillon leest Bouillonnetjes De Bouillonambassadeurs Wie werkten er mee aan dit nummer
Lees verder

Recensies

0 recensies