• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bier zkt. Vis

Chef Jan Buytaert presenteert 38 (h)eerlijke en eenvoudige Noordzeevisrecepten met bijpassende bieren van bij ons
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789059168947
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Njam!
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
141

Waar gaat het over?

In dit boek trekt Njam-chef Jan Buytaert met een uitgelezen bierpakket naar onze Belgische kust. In de vismijn selecteert hij er Noordzeevissen en schaaldieren bij waarmee hij 38 schitterende gerechten maakt, elk in combinatie met een bier. Het werd een wonderlijke reis door zilte smaken en hopachtige aroma's. Want bier en vis combineren wonderwel. Zelfs als er in de bereiding zelf geen bier wordt gebruikt. Vis komt goed tot zijn recht met blonde bieren van hoge gisting, zoals een tripel bij zeebaars of een sterk gehopt bier bij schartong. Of een witbier met lambiek, het Belgische oerbier bij uitstek, bij Noordzeekrab. Ook bruin bier zul je bij deze gerechten vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkere trappist bij griet? Of een stout met pladijs? Al deze bijzondere bieren en hun brouwers komen hier uitgebreid aan bod. Bij elk gerecht vertelt Jan Buytaert bovendien waarom dat zo goed met het bier samengaat.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

50% korting
Robert Kranenborg
DWDD kookt met Kranenborg
4,75
Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers
De Keuken Van Kranenborg
10,10
Lonely Planet, Alexis Averbuck
Lonely Planet Best of Europe
17,20
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad