• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bier & Gastronomie

Een Culinaire Ontmoeting Tussen Bier En Terroir
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789057203763
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers Nv
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
168

Waar gaat het over?

Kenners wisten het al langer en gelukkig geraakt nu ook het brede publiek meer en meer overtuigd van de gastronomische kwaliteiten van bier. Niet alleen als smaakmaker in een gerecht, maar vooral ook als ideale begeleider bij een heerlijk gerecht. Meer en meer (top)restaurants hebben daarom naast een wijnarrangement ook meer en meer bieren op de kaart staan. In navolging van het eerste, succesvolle boek uit 2008, verschijnt dit najaar een nieuwe uitgave, die nog dieper ingaat in de unieke relatie tussen bier en de (gastronomische) keuken. In de hoofdrol staan dit keer terroirproducten, die telkens door een topchef uit Vlaanderen of Nederland verwerkt worden in gerechten, en gekoppeld aan een heerlijk bier. http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/bier-gastronomie
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
[{:name=>"M. Honders"
Lekkerste Eenpansgerechten
6,00
12,04
Edo Dijksterhuis
Wish you were beer
5,35
Alain Schepers
Een wereld vol bier
5,45
Arvid C. Bergström, Marko Teseling
Bier aan tafel
19,40
Jelle Temmerman, Jelle Temmerman
Het Vuur Van Jelle
sorry, niet op voorraad
Serge Coopman, Sandra Swimberghe
Heelhuids
sorry, niet op voorraad
Stevan Paul, Torsten Goffin
Echt bier kookboek
sorry, niet op voorraad