Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Baru Belanda

Een ode aan de indische keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

24,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Baru Belanda
Baru Belanda
Als nieuw
24,00
1162500266
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789059569034
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

In Baru Belanda gaat sterrenchef Pascal Jalhay terug naar zijn roots en het land van zijn vader. De Indische keuken is naar zijn mening toe aan vernieuwing. Aan de hand van verhalen uit zijn jeugd en gerechten van gastchefs slaat hij een brug: met behoud van het goede van toen en gebruikmakend van de creativiteit en kennis van nu wil hij de Indische keuken weer modern maken.

Baru Belanda is een culinaire ode aan de Indische keuken van toen én nu. In dit monumentale boek geeft Pascal Jalhay zijn visie op de Indische keuken met de culinaire passie en creativiteit waar hij al sinds jaar en dag om wordt geroemd.

Met medewerking en recepten van Anita Boerenkamp (Spandershoeve), Arjuna Besenboem (Restaurant Nakal), Betty van Bokhoven (De Sawa), Danny Jansen (24Kitchen), Dennis Huwaë (Restaurant Daalder), Eduard Roesdi (Iboe Tsjilik), Frank Deuning (Restaurant The Raffles), Hans van Triest (Restaurant Kerckebosch), Jaimie van Heije (Jaimie van Heije), Jeff Keasberry, Jermain De Rozario (De Rozario*), Jimmy Lohamzah (Bali James), Lonny Gerungang (Di Roemah), Syrco Bakker (Pure C**).

PASCAL JALHAY begon zijn horecacarrière op zijn vijftiende bij Hotel Kurhaus en sloot zijn opleiding af bij Chateau Neercanne*. Achtereenvolgens werkte hij bij Au Coin des Bon Enfants, Scholteshof** in België, Restaurant Excelsior* in Amsterdam en was hij van 1998 tot 2003 souschef van La Rive** in het Amstel Hotel. Daarna werd hij executive chef bij restaurant Vermeer in het Barbizon Palace Hotel. Jalhay kookte er twee sterren en kreeg zijn tweede ster van Michelin direct het jaar na het verkrijgen van de eerste ster.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Gísli Egill Hrafnsson
Het Nordic kookboek
nog 1 op voorraad
26,35
Elisabeth Scholten
100 ramadanrecepten
nog 1 op voorraad
21,00
nog 1 op voorraad
18,00
nog 1 op voorraad
5,95
Tweedehands Als nieuw
7,90
Tweedehands Beetje gebruikt
7,35
Gísli Egill Hrafnsson
Het Nordic kookboek
nog 1 op voorraad
26,35
Elisabeth Scholten
100 ramadanrecepten
nog 1 op voorraad
21,00
nog 1 op voorraad
18,00
nog 1 op voorraad
5,95
Tweedehands Als nieuw
7,90
Tweedehands Beetje gebruikt
7,35