• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Alles over koken met kruiden / Alles over

Maak tweedehands je eerste keus
30% korting
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789061344476
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Bigot En Van Rossum B.V., Uitgeverij
Jaar van uitgifte
1995
Aantal pagina’s
126

Waar gaat het over?

De inleiding van dit boekje neemt twintig pagina's in beslag en handelt over kruiden en hun gebruiksmogelijkheden. De recepten zijn traditioneel gerangschikt (voor-, hoofd-, na-, bijgerechten) en kort van aard. Ze zijn 'niet' stap-voor-stap opgebouwd en bereidingstijd en calorieën worden niet vermeld. De gerechten zijn internationaal van karakter en tonen niet origineel; bekende gerechten zoals guacamole of Gravad lay worden o.a. behandeld. De gebruikte kruiden zijn verkrijgbaar in gespecialiseerde winkels; de overige ingrediënten in een goede supermarkt. Het boek zou aantrekkelijker zijn met illustraties en mogelijke serveertips of een inleidend praatje bij een recept.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
4=3 actie
4,75
4=3 actie
5,00
4=3 actie
5,45
4=3 actie
31,90
Annelène van Eijndhoven, Annelène van Eijndhoven
Exotisch koken met kruiden
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad