• Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Verzendkosten €3,75 - gratis vanaf 40 euro of 4 boeken
  • Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
  • 9.1/10 Op bol.com
  • Klantenservice bereikbaar van 09:00 to 17:00

Veelgestelde vragen over de Boekenbalie App

Wil je je boeken verkopen aan Boekenbalie? Dat kan snel een eenvoudig met onze app. Alle informatie over het gebruik van de app vind je hieronder?

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel +31 (0)851302932


Over de Boekenbalie App
Nee, de app is helemaal gratis te downloaden. Er zijn ook géén in-app aankopen om gebruik te kunnen maken van de service van Boekenbalie.
Voor iOS: Bij het openen van de app krijg je de vraag 'toegang verlenen tot de camera?' hier moet je 'Ja' antwoorden. Als je toch 'Nee' hebt geantwoord, dan werkt de barcode scanner niet. Om dit te herstellen ga ja naar de instellingen van je telefoon. Daar scroll je net zo lang naar beneden tot je de Boekenbalie app ziet, druk hier op. Daar staan 2 instellingen. Zet de instelling voor toegang tot de camera op 'Ja'.
Soms reflecteert er licht op de streepjescode, waardoor de scanner de streepjescode niet kan lezen. Probeer het boek iets te kantelen zodat er geen licht opvalt. Zorg voor genoeg licht, dan werkt de camera van de telefoon of tablet het beste. Varieer in afstand tussen de camera en het boek. Soms pakt de camera de barcode niet, je kunt het altijd nog een keer proberen. Lukt het nog steeds niet, dan kunnen we dit boek helaas niet kopen. Tip: Heb je een Android toestel? Als je weinig licht hebt kun je het lampje van je smartphone aanzetten met de volume knop. Lees meer Android tips en iOS tips.
Nee. We ondersteunen alleen nog de nieuwere versie 2 van de app. Deze is op vele punten verbeterd ten opzichte van versie 1. We raden het sowieso altijd aan om de meest recente versie van al je apps te gebruiken, zo houdt je je mobiel veilig.
Op dit moment is het alleen mogelijk om streepjescodes te scannen via de app op je telefoon. Via de website kun je alleen het ISBN nummer intypen. Heb je veel boeken? Download dan de app in de playstore of appstore.