• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De natuurlijke keuken / Culinaria

De nieuwe manier van gezond koken
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9783895085444
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Konemann Verlaggesellschaft
Jaar van uitgifte
1999
Aantal pagina's
460

Waar gaat het over?

Gezond eten en een schoner milieu worden voor veel mensen steeds belangrijker. Als gevolg hiervan kopen consumenten steeds vaker biologisch verantwoorde producten. Natuurvoeding is niet alleen gezond, maar ook erg lekker; met gezonde ingrediënten kunt u de heerlijkste maaltijden op tafel toveren. Na een goede biologische maaltijd zal niemand meer kunnen beweren dat de natuurvoedingskeuken niet past bij mensen die van lekker eten houden. De recepten in dit boek zijn eenvoudig te bereiden, zodat u naar hartelust in eigen keuken kunt kokkerellen. In De natuurlijke keuken worden alle levensmiddelen, dranken, ingrediënten en recepten beschreven die de natuurvoeding zo aantrekkelijk maken. Naast plantaardige levensmiddelen als granen, fruit, groente, olie en azijn, wordt veel aandacht besteed aan dierlijke producten. Door de talloze schandalen in de bio-industrie zijn dierlijke producten als vlees, vis, zuivel en eieren in een kwaad daglicht komen te staan. In dit boek wordt duidelijk gemaakt dat u van de consumptie van deze producten echt niet hoeft af te zien. Een lekker stukje vlees of kaas van een bedrijf waar de dieren leven als in de vrije natuur, is een delicatesse voor de liefhebber.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies

Anderen bekeken ook