• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De chemie van wijn

wat zit er in wijn?
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789087596286
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
U2Pi Bv
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina's
145

Waar gaat het over?

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'. Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003. Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië en Australië en Nieuw Zeeland.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
7,00
Tweedehands Beetje gebruikt
5,50
Tweedehands Als nieuw
10,04
Tweedehands Echt gebruikt
6,35
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
16,90
Tweedehands Als nieuw
7,00
Tweedehands Beetje gebruikt
5,50
Tweedehands Als nieuw
10,04
Tweedehands Echt gebruikt
6,35
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
16,90