Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De authentieke Siciliaanse keuken bij La Botte

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789057203701
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
VBK - Houtekiet
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina's
184

Waar gaat het over?

Familierestaurant La Botte is al jaren een begrip in Limburg en omstreken. Chef Vincenzo Giacomazza kwam op huwelijksreis naar familie in Waterschei, en hij keerde niet meer terug naar Sicilië.

Hij opende restaurant La Botte in Genk. Het restaurant verwierf snel naam, en ondertussen staan naast Vincenzo ook zijn zonen Giuseppe en Gaspare mee in de zaak. In de open keuken van het restaurant staan de huisgemaakte pasta’s en gebak centraal, evenals het gebruik van dagverse groenten, vlees en vis.

Auteur Erik Verdonck trok met Vincenzo terug naar Sicilië, naar de roots van de familie en de Siciliaanse keuken. Wat maakt die zo bijzonder, wat geeft de recepten die unieke toets die je enkel in Sicilië vindt? Het volledige familieverhaal, maar ook de heerlijke recepten uit de authentieke Siciliaanse keuken, vind je in dit prachtig geïllustreerde boek.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
nog 1 op voorraad
33,15
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
nog 1 op voorraad
33,15

Anderen bekeken ook

Loes Janssen-Miraglia
Culinair Sardinië
Geef me een seintje